Hoe kunnen we jou helpen?

Strategie & Concept

Wij werken aan jouw project volgens een duidelijk en gefaseerd proces. Hiermee leggen we de basis voor een geslaagd project waar vorm en functie elkaar versterken.

Responsive web design

Responsive web design betekent dat jouw website goed werkt op een smartphone, tablet en desktop. Wij zijn fan van WordPress en werken alleen met dit betrouwbare CMS.

Design & Branding

Tijdens de designfase creëren wij de stijl die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Naast web design leveren we ook diverse grafische uitingen, web video en fotografie.

Internet Marketing

Internet Marketing is een ruim begrip, wij focussen vooral op social media, seo, website analyse en optimalisatie. Goed combineren van deze factoren zorgt voor optimaal resultaat.

Support

Voor hosting en onderhoud zit je bij ons goed, 100% SSD Raid-10 storage, CDN, caching, automatische backups én gepassioneerde WordPress specialisten.

koffie

Onze koffie is voor sommige iets te sterk. Een klanttevredenheids-onderzoek zorgt voor verrassende resultaten.. Gelukkig zijn onze klanten 93% tevreden over het resultaat.

Quote

I have made this letter longer than usual, because I lack the time to make it short

Blaise Pascal

Nieuwsgierig naar wat Studio Web Presence voor jouw bedrijf kan betekenen?

Direct contact
Back to top