In het hart van de spoorzone

Over ons

Studio Web Presence combineert ruim 13 jaar design en internet marketing ervaring en werkt sinds twee jaar met veel passie, plezier en kennis voor, maar vooral, mét lokale, nationale en internationale klanten.

Waarom doen we wat we doen?

Wij geloven dat functioneel en doeltreffend design bedrijven helpt bij het realiseren van hun doelstellingen. Daarom creëert Studio Web Presence succesvolle WordPress websites en grafische designs met een duidelijke focus op de mobiele internet gebruiker.

Hoe realiseren wij die doelen?

Wij volgen de trends op het gebied van marketing, webtechnologie en vormgeving op de voet.
We kijken welke techniek het beste past bij de doelgroep van onze klanten zodat de beoogde doelstellingen zo snel mogelijk gerealiseerd worden.

Wat zijn onze specialiteiten?

Ons team ontwikkelt géén complexe oplossing voor een ingewikkeld vraagstuk. We gaan op zoek naar de bekende ‘why’ en doen ons best de zaken zo simpel en helder mogelijk in het vizier te krijgen. Komen dán met de oplossing en daar zijn we goed in.

TESTIMONIALS

BIANCA TAAPKENTAAPKEN COMMUNICATIE / TALENTSQUARETILBURG.COM
Bij Studio Web Presence zijn ze lekker creatief, meedenkend, innovatief, hebben goed inlevingsvermogen in de doelgroep, en zijn van alle markten thuis.
JORIEN HORMANGEMEENTE TILBURG / SPOORZONE013.NL
De ambitie voor de Spoorzone site: een gebruiksvriendelijke website die aan de eisen van deze tijd (mobiel vriendelijk) voldoet en die goed te vinden is in de zoekmachines. Daar hebben jullie zeker voor gezorgd!

Nieuwsgierig naar wat Studio Web Presence voor jouw bedrijf kan betekenen?

Direct contact

onze klanten

Back to top