Portfolio

Nationale Werkbezoek Dag 2014

In 2013 is de éérste Nationale Werkbezoek Dag van start gegaan! De Nationale Werkbezoek Dag staat nog steeds in het teken van zelf initiatief nemen en participeren. Dit alles door gebruik te maken van de kracht van sociale netwerken en een informatieve website te realiseren.
De huisstijl van vorig jaar is doorgetrokken in de 2014 editie. Herkenbaar in de Nederlandse kleuren maar niet te nationalistisch. Dit jaar werd het Twitter account: @werkbezoekdag wederom ingezet om betrokkenheid te activeren en was het voor de deelnemende bedrijven mogelijk zich aan te melden via de website. 
Ongeveer 150 organisaties hebben meegedaan, per organisatie 1  tot 16 bezoekers. Niet alleen gaven bedrijven en organisaties via de Nationale Werkbezoek dag website en Twitter aan dat zij meededen, ook werkzoekenden werden actief en gaven aan wat voor een organisatie in welke regio zij graag zouden willen bezoeken. Zo ontstond wederom een matchingsproces met enorm veel dynamiek, waarbij werkzoekenden in hoog tempo werden gekoppeld aan organisaties, of aan een zzp’er die ook graag bereid was om iemand te ontvangen. Dit jaar organiseerde ook de Vlamingen hun eigen Nationale Werkbezoek dag

2013 - 2014

Nationale Werkbezoek Dag

Grafisch, Print, Web

Recente Projecten

Back to top